Webbutveckling Episerver och Umbraco

VI TAR HAND OM ER WEBBPRODUKTION

Som er webbyrå tar vi hand om hela webbprojektet, från uppstartsmötet till drift och förvaltning. 

Vi hjälper er med strategi, struktur och utvecklar skräddarsydda funktioner och moduler på webbplatsen för att besökarna ska gilla ert företag. Samtidigt är det viktigt för oss att det ska vara enkelt för er att arbeta med innehållet på webbplatsen och att webben kan fortsätta utvecklas vartefter ni växer.

01

WEBBSTRATEGI

Vi följer ett strukturerat arbetssätt som naturligtvis startar med att vi lär känna varandra. Hur ert företag uppfattas, hur era produkter och tjänster ska visas, hur besökaren ska uppleva er webbplats är grundläggande.

02

WEBBDESIGN

Vi arbetar med visuella underlag i ett tidigt skede för att locka fram det bästa av er och att komma så nära rätt slutresultat som möjligt. Nytta och enkelhet tillsammans med er grafiska profil sätter tonen för design av er webbplats.

03

WEBBUTVECKLING

Vi utvecklar er webbplats på publiceringsverktygen Episerver CMS eller Umbraco CMS. Det gör webbutveckling av funktioner säker och stabil. För er som kund innebär det att ni får ett webbsystem att leva och växa med tillsammans med ert företag.

04

INTEGRATION

Vi gör ofta integrationer med andra system. Det kan vara väder från smhi till bokningssystem och adressuppslag. Idag har de flesta webbtjänster ett API för integration vilket gör det enkelt att integrera med Episerver CMS eller Umbraco CMS.

05

INNEHÅLL

Vi hjälper gärna våra kunder med innehållet i webbplatsen. Vi har vana webbredaktörer som kan omvandla en grundtext till rätt tonalitet och format på webben. Behövs det bilder och illustrationer hjälper vår fotograf och formgivare till.

06

SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

Alla webbplatser vi producerar är sökmotoroptimerade från början. Det betyder att koden är anpassad för att ge er bästa ranking i sökmotorn. Vi hjälper gärna till med strategier för struktur och optimering av sökord i texter.

Kika lite närmare

PROJEKT INOM WEBBPRODUKTION

Vi har hjälp kunder i över 20 års tid att ta fram unika webbplatser, både tekniskt och grafiskt.