Produktion av trycksaker och kundtidningar

Vi skapar er nya och värdefulla identitet

Det era kunder ser och känner för er är ert varumärke. Vi utvecklar designkoncept, logotyper och grafiska profiler för att stärka företagets visuella identitet. 

Allt spelar in i den totala uppfattningen om ert företag vare sig ni vill eller inte. Med rätt identitet ser ni strålande ut varje dag.

01

LOGOTYP & IDENTITET

Vi kan skapa ert företags identitet i den omfattning ni önskar. Från logotyp till en hel grafisk profil som omfattar alla kontaktyter mot era kunder. Vi visualiserar och applicerar det i en grafisk guideline, med riktlinjer för att vara enhetligt och konsekvent i det ni utstrålar.

02

NY GRAFISK PROFIL

En uppdatering av den grafiska profilen är ett bra alternativ för företag som känner att formspråket inte längre är optimalt. Uppdateringen kan exempelvis innebära en uppfräschning av befintligt material, modernisering av logotyp och/eller en komplettering med nya grafiska element.

03

PRODUKTION UTIFRÅN ER PROFIL

Furillo hjälper er att producera trycksaker, skyltar, roll-ups, mässmaterial, profilkläder, broschyrer, annonser m.m. med er grafiska profil som bas. Vi tar hand om både designproduktionen och tryckerikontakterna, allt för att det ska vara så smidigt och tryggt som möjligt för er som kund.

Design och print presentkort
Formgivning och produktion av mässmaterial
Formgivning och produktion produktbroschyrer
Formgivning och design produktförpackningar
Kika lite närmare

PROJEKT INOM GRAFISK FORMGIVNING

Se grafiska profiler, roll-ups, visitkort, bildekor, kataloger, kartonger m.m. som vi gjort tidigare.