Det globala tekniska industriföretaget Leine & Linde leder utvecklingen i sin bransch


För att andas just det, branschledande, hjälper Furillo Leine & Linde att hålla ihop marknadsföringen av företaget hela vägen från produktbild på första prototypen till produktlansering på mässa.

Webbplats på EpiServer CMS

Leine & Lindes webbplats möter marknaden på 11 språk och ger en enkel överblick över produktkategorier, nyheter och nästa mässa. Självklart är produktkonfiguratorn som Furillo utvecklat en mycket central del.

Webbplats Episerver industriföretag
Webbplats Episerver industriföretag

Filmproduktion

Inför mässor, produktlansering eller för att stärka marknadsföringen mot vissa segment har vi tagit fram filmer och interaktiva presentationer.

Produktöversikt och designmallar

Som bollplank och idéstöd till Leine & Lindes interna marknadsavdelning har Furillo tagit fram grafiska mallar och designkoncept för broschyrer. De interna kommunikatörerna arbetar enkelt vidare med att applicera designmallarna på nya produktserier och broschyrer.

Formgivning och designmallar produktbroschyr
Formgivning och designmallar produktbroschyr

Mässmaterial och annonser

Roll-ups, vepor, design av tryck till mässväggar och stöd vid design av mässmontrar är några delar av marknadsmaterialet. Självklart annonser till tidningar och banners online på webben.

Formgivning och produktion roll ups
Design mässmaterial
Idé och formgivning annons
Idé och formgivning annons

Formgivning av programvara

Formgivning och design av GUI till programvara för inställningar och övervakning av produkter.

GUI design online system
GUI design online system

Produktfoto och bildretusch

Löpande produktfotografering av nya produktserier och prototyper för utvärdering. Självklart bildbehandlas och retuscheras bilderna till förutbestämt bildmanér.

Fotografering produkter

Systemutveckling - Productfinder

Produktkonfiguratorn, eller produktguiden som den heter på svenska, är det ultimata online verktyget för kunder, återförsäljare och inhouse säljare. Här kan alla varianter av en produkt plockas ihop. Hela modulen är skräddarsydd med import från PIM system och administrering via Episerver CMS.

Webbutveckling produktmodul PIM system
Webbutveckling produktmodul PIM system

Fotografering

Förutom produktfotografering gör Furillo löpande verksamhetsbilder, miljöbilder och personalporträtt. Samt reportagefotograferingar till Leine & Lindes egna Impulse magasin.

Fotografering porträtt chefer
Fotografering nyckelpersoner
Verksamhetsbilder fotograferade i produktionsmiljö
Fotografering exteriör byggnad

Leine & Linde
Leine Linde utvecklar och tillverkar skräddarsydda givarlösningar för krävande miljöer, avancerade mätsystem för återkoppling av exakt hastighet och position.