Temabild och ny logotyp blir tongivande i Gotland Sports Academys nya grafiska profil

Gotland Sports Academy startades som ett samarbetsprojekt mellan företagen och idrottsföreningarna i Slite med omnejd. Med en stabil profil och välfylld webb vill man lyfta fram Slite som ett självklart val när det gäller träning, tävling och aktiv fritid.

Webbplats på Umbraco CMS

Gotland Sports Academy har en bred målgrupp bestående av både företag, föreningar och privatpersoner. Webbplatsen fungerar som ett skyltfönster för att visa de olika typer aktiviteter som erbjuds av företaget.

Webbplats Umbraco eventföretag
Webbplats Umbraco eventföretag

Annonsmaterial

Ett tydligt koncept togs fram för annonser, banners, flyers och inbjudningar. Målet var att ha en stark genomgående profil med hög igenkänningsfaktor med stor fokus på en aktiv fritid.

Formgivning trycksaker
Design banner

Kompletterande marknadsmaterial

Viktigt är att synas och det ville Gotland Sports Academy. Tält, rollup och presentationsfolder togs fram för att nyttjas vid kommande event och liknande tillställningar.

Design tält
Formgivning och produktion roll ups
Formgivning och trycksak folder

Gotland Sports Academy arrangerar träningsresor, konferenser, skolresor, kickoff, teambuilding och events till såväl företag som privatpersoner.

Hos Gotland Sports Academy kan du utvecklas i din sport med ditt lag eller individuellt, ha en aktiv semester tillsammans med familj och vänner eller en aktiv fritid året runt!