Energi & miljötjänstebolag visar hela sin bredd i marknadsföringen


Att vara ett lokalt och kommunalägt bolag behöver inte betyda att man ska vara grå och trist. Det visar vi tillsammans med vår kund Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö

Webbplatser på EpiServer CMS och Umbraco CMS

De större bolagssajterna är producerade på Episerver CMS medan kampanjsajter och webbplatser för mindre avdelningar produceras på Umbraco CMS.

Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö Webbplats
Sevab webbplats
Eskilstuna Energi & Miljö webbplats
ESEM Retuna Webbplats
ESEM Färgsortera Webbplats
Sevab Intranät Insidan

Filmproduktion

Filmer produceras för att stärka varumärket, både externt och internt. Furillo är med hela vägen från storyboard, filmning, klippning till uppladdning av den färdiga filmen på webben.

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö
ESEM Filmproduktion Vardagshjältar
ESEM Filmproduktion Vardagshjältar

Design av kundtidningar

Furillo hade helhetsansvar med, design, innehåll, fotografering och tryck av kundtidningen Hos oss i Strängnäs från mitten av 2000-talet fram till 2015. När kundtidningen lanserades även i Eskilstuna tog vi tillsammans med den interna kommunikationsavdelningen fram ett nytt koncept och re-design av tidningen.

ESEM Kundtidning Hos oss
ESEM Kundtidning Hos oss

Mässmaterial och annonser

Mässmaterial, pop-ups och annonser produceras med text och bildinnehåll. Ibland även annonsmallar till interna kommunikatörer för egen produktion av annonsserier inhouse.

Sevab Annonsförslag
Sevab Annonsförslag

Avtalsmodul till Episerver

En av kärnverksamheterna är att sälja el-avtal. Att det ska vara enkelt online är en framgångsfaktor vilket Furillo löste med en avtalsmodul till webbplatsen som hanteras via Episervers webbgränssnitt.

Sevab Elavtalsmodul
Sevab Elavtalsmodul

Fotografering och bildretusch

Bildmaterial med egna fotografer till annonser, tidningar, webben och pressbilder skapas av Furillo. Allt från personalporträtt på styrelse till fotografering med drönare över verksamhetsanläggningar. Ibland behöver vissa annonsidéer extra retusch eller kreativt tänkande. Då tar vi det hela vägen från idé till färdig bild.

ESEM fotografering
ESEM fotografering
ESEM fotografering
Retuna Fotografering

EEM, ESEM, Sevab

Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö är ett driftbolag där cirka 500 medarbetare arbetar med uppdrag från EEM och SEVAB.