Kläppen Ski Resort Webbplats Episerver

Facelift och nya smarta funktioner på Kläppen Ski Resorts webbplats

Två år har gått sen sist och det var dags för en liten facelift på webbdesignen och uppgradering till senaste verisonen av Episerver CMS

Kläppen marknadsavdelning jobbar ständigt med förbättringar av webbplatsen som är deras största säljkanal. Som webbyrå är vi bollplank och tar fram de tekniska lösningarna som stödjer det dagliga arbetet och försäljningen.

I den här uppdateringen gjordes små justeringar på webbdesignen för ramverket. Större ändringar i design och användargränssnitt gjordes i kalendern för aktiviteter och Kläppen idag sidan där karta, öppna backar, lunchmenyer m.m. presenteras för gästerna.

Bakom kulisserna fick flera av funktionerna verktyg som förenklar för webbredaktören, som automatiska tumnaglar till blogginlägg från youtubeklipp. Bildgallerier som skapas automatisk om flera bilder laddas upp samtidigt och ett väldigt tydligt och enkelt webbgränssnitt för de många restaurangerna så de själva kan uppdatera sina menyer.

Tekniskt så uppgraderades hela webbplattformen till senaste versionen av Episerver CMS och GUI ramverket till Bootstrap version 4.

Besök klappen.se