Episerver CMS - Webbpubliceringssystem för företag som inser det stora värdet i att nyttja webben fullt ut, idag och i framtiden

Det kommersiella publiceringssystem, eller CMS, som är störst bland professionella CMS i Sverige är Episerver. Sedan företaget grundades 1994 har nu över 7000 webbplatser valt Episerver.

EPiServer 7 CMS

Det finns många fördelar rent användarmässigt och tekniskt, men en stor fördel är idag också att det finns många företag som arbetar med Episerver vilket ger en beställare trygghet i sitt val. Några av de främsta fördelarna med Episerver som gör det till ett så populärt verktyg att uppdatera webbplatser med är:

 • Många integrerade moduler och applikationer i Episerver-familjen, till exempel communities, mobil och e-handel
 • Popularitet med stort utvecklar- samt användarcommunity
 • Följer Best Practice vid utveckling av ny funktionalitet
 • Skalbarhet - baseras på skalbar Microsoftteknik
 • Lättanvänt för redaktörer
 • Redaktörsmöjligheter med språk och rollhantering
 • För tillfället händer det mycket i Episerver-världen. Ny intressant funktionalitet med stora möjligheter.

 

EPiServer 7 CMS

Exempel på Episervers funktionalitet

 • Grundläggande CMS-funktionalitet- som alla CMS hanterar Episerver uppdatering av sidor med text och bild, länkar och dokument i ett grafiskt användargränssnitt. Episerver hanterar även mallar, versionshistorik, sökning, redaktörsroller med mera.
 • Microsoft Office integration - Nära integration med Officeprogrammen gör det enkelt att publicera dokument från Word, Excel, Powerpoint, direkt till Episerver.
 • Användarhantering - Användare kan registrera sig och sedan logga in för att få tillgång till skyddat innehåll. Man kan även använda en extern funktion för att synka inloggningen.
 • Blogg - Episerver har färdig blogfunktionalitet Statistik - Genom att lyfta fram det viktigaste datat från Google Analytics och presentera informationen i rätt kontext för användaren, så förbättras effektiviteten i att ta fram bra innehåll och optimera trafiken. Fokus är att ge företag som är strategiska på webben bättre insyn i hur de hanterar sin besökarresa på ett optimalt sätt.
 • Egna moduler - Vi kan utveckla och skapa egna tillägg och moduler för att du som kund ska få skräddarsydd funktionalitet i din webbplats.
 • Rollbaserad hantering av administratörer - möjlighet att skapa grupper och roller med olika rättigheter

 

EPiServer 7 CMS

Episerver-Familjen

Episerver erbjuder en bred produktportfölj med robusta, flexibla och mycket anpassningsbara lösningar som stödjer och hanterar de fyra viktigaste områdena i din onlinenärvaro – innehållshantering (CMS), community och sociala medier, e-handel och kommunikation.

Episerver CMS - Content - Innehållshantering och optimering

Episerver CMS ger dig möjlighet att vara kreativ och skapa enhetliga och engagerade upplevelser. Oavsett om du möter dina besökare på webben, i mobilen eller via en surfplatta.

Episerver Social Reach

EPiServer Social Reach gör att du kan använda ett gränssnitt för att effektivt kommunicera via sociala kanaler som Twitter, Facebook och LinkedIn.

Episerver Find

EPiServer Find är en produkt avsedd för avancerad informationshantering och presentation av information. 

Google Analytics

Google Analytics för Episerver ger bra och snabb insikt i vilka resultat onlinenärvaron genererar.

 

COMMUNITY - DEN SOCIALA OCH ENGAGERANDE WEBBEN

EPiServer 7 CMS Sociala medier

Episerver Social - Förvandla din webbplats till en social hubb

Med Episerver Social förvandlar du en statisk webbplats till en levande community där du engagerar och för dialog med dina kunder, fans och anställda. Med Episerver Social kan du segmentera dina besökare och ge dem riktat innehåll. Det kommer att öka tiden som besökarna spenderar på din webbplats och förbättra dina konverteringsgrader.

 

KOMMUNIKATION OCH INTEGRATION

Episerver Connect

Med EPiServer Connect kan du enkelt integrera dina bakomliggande system till din webbplats.

Episerver Mail

EPiServer Mail är utformad för marknadsförare som på ett enkelt sätt vill driva trafik till sin webbplats, generera leads och öka konverteringsgraden.

Episerver Social Reach

Episerver Social Reach gör att du kan använda ett gränssnitt för att effektivt kommunicera via sociala kanaler som Twitter, Facebook och LinkedIn.

 

COMMERCE - E-HANDEL

EPiServer 7 CMS

Episerver Commerce

Episerver Commerce är mer än bara en e-handelslösning för att hantera produktkataloger och genomföra betalningar. Den innehåller också Episerver CMS, en branschledande CMS-plattform, där du enkelt kan hantera ditt innehåll och driva dina affärer på nätet.

inRiver PIM för Episerver

PIM-lösningen ger dig möjlighet till bättre affärsresultat då du får kontroll över produktrelaterat innehåll och processer.

Apptus Behavioral Merchandising for EpiserverCommerce

Apptus Behavioral Merchandising för EpiserverCommerce ger optimala sökningar och rekommendationer till butikerna powered by EpiserverCommerce.

 

TEKNIK

EPiServer CMS 7

Episerverbygger i grunden på Microsoft .NET-teknologi. Partnerföretag arbetar i .NET för att skapa moduler och tillägg. Episerverwebbplatser kräver Windowsmiljö på webbservern.

Episerveroch Furillo Digital Agency

Furillo Digital Agency är partner och levererar kompletta lösningar baserade på EpiserverCMS. Vi hanterar allt från beställning av licenser till utveckling, implementation och underhåll. Är du osäker på vad Episerverkan erbjuda dig och behöver du hjälp med din webbstrategi? Kontakta oss så kan vi berätta mer och hjälpa till med dina satsningar. Furillo Digital Agency har även stor erfarenhet av utveckling i Microsofts produkter och miljöer.

Komtakta Rickard Lövgren för mer information eller om du har specifika frågor som kan leda dina ideer framåt.
E-post: rickard.lovgren@furillo.se
Telefon: 0152-780 101

Källa: www.episerver.se