Vi är en digital produktionsbyrå

Vi har bra, djup och oväntad kompetens inom system- och webbutveckling, design, bild och kommunikation. Vi intresserar oss för ditt företags personlighet, möjligheter och affärsmål samt era kunders beteenden och drivkrafter.

Vi lovar dig nya, värdefulla och genomförbara idéer.

Furillo digital agency tjänster

Övergripande om våra tjänster

 • Webbplats med publiceringsverktyg
 • Webbdesign och gränssnitt
 • Mobila lösningar och applikationer
 • Formgivning och grafisk produktion
 • Grafisk profil och konceptutveckling
 • Specialister på Episerver
 • Systemutveckling och integration
 • Företagsutveckling med webb och IT

 

Om Furillo och ert företag

Kortfattat skulle vi kunna säga att det mesta du sett på Internet kan vi producera, både teknisk och visuellt. Nu gäller det ert företag och hur vi tillsammans ska göra ert projekt värdefullt. En uppfattning kan vara att endast design av webben är tillräckligt. Då ska man tänka på att;

 • värdefull och lättanvänd funktionalitet kan ta dig förbi konkurrenter eller göra ert arbete enklare.
 • integration med andra system kan automatisera.
 • mobiler och läsplattor kan användas till er fördel.
 • ha rätt plattform som klarar nya utmaningar som väntar runt hörnet.

Nästa tankegång kan vara att, "bara det syns på webben så går det att sälja eller använda". Då ska ni ha i åtanke att allt som ni visar ger betraktaren en uppfattning om er, oavsett om det är bra eller dåligt. Och det intressanta med Internet är att det är varje dag, varje minut. Eller varje sekund om vi gör ett bra jobb. Er utstrålning, professionell webbdesign, innehåll och bildarbete ger garanterat fördelar. Vid närmare eftertanke, vad är det för mening med att era kunder få fel uppfattning om er varje gång de ser er, istället för rätt! Eller till och med strålande.

Vi vill att ni ska arbeta med oss!

 

Furillo digital agency tjänster

Ny webbplats för dator, läsplattor och smarta mobiler

Vi bygger er webbplats på publiceringsverktygen Episerver CMS eller Lemoon CMS beroende på er vision och era förutsättningar. Båda vektygen har gemensamt att det är enkelt för er att arbeta med innehållet på webbplatsen, och att de är byggda enligt "best practice" och för vidareutveckling och integration med andra system. För er som kund innebär det att ni får ett system att leva och växa med i framtiden.

Vi följer ett strukturerat arbetssätt som naturligtvis startar med att vi lär känna varandra. Vi arbetar med visuella underlag i ett tidigt skede för att locka fram det bästa av er och att komma så nära rätt slutresultat som möjligt. Lika naturligt som att prata om webben på datorn är det att den ska fungera på smarta mobiler och läsplattor.

 

Furillo digital agency tjänster

Webbutveckling och integration

Den ena delen av Furillo har sitt ursprung från IT och system- och webbutveckling och vi kan idag påstå att vi har specialistkompetens på området. Vår erfarenhet nästlar sig ner i komplexa och affärskritiska system och sprider sig upp till det som du och mängder av användare upplever som självklara och använda webblösningar.

Design, gränssnitt och innehåll

Hur ert företag uppfattas, hur era produkter och tjänster visas, hur användaren upplever och använder er webbplats är grundläggnde. Nytta, att tycka om och enkelhet tillsammans med era värderingar och grafiska profil. Den visuella utstrålningen är något den andra delen av kontoret arbetar med. Bilder, gränssnitt, texter, ert engagemang.

 

Furillo digital agency tjänster

Identitet

Det era kunder tänker om er är ert varumärke, eller snarare er målgrupps sympati för ert företag. Allt spelar in i den totala uppfattningen vare sig ni vill eller inte. Personer som arbetar hos er, hur ni ser ut, kvaliteten på era produkter och tjänster, hur de och ni presenteras, hur er webbplats ser ut och fungerar etc. Det här ska ni ta vara på. Med rätt identitet ser ni strålande ut varje dag istället för att ge fel eller onödigt bild av ert företag varje dag. En sådan enkel sak som att ni upplevs ha ordning & reda, att kunden känner ni gör han/hon bättre och att era produkter eller tjänster presenteras som ett kvalitetsmässigt förstahandsval för er målgrupp. Vi kan skapa ert företags identitet i den omfattning ni önskar. Från logotyp till en ny webb med funktionalitet som gör livet enklare för era kunder. Och säkert en del oväntade delar. Vi visualiserar och applicerar det i en grafisk guideline, med riktlinjer för att vara enhetligt och konsekvent i det ni utstrålar.

Ny identitet eller re-design

En re-design av logotyp eller er grafisk profil är ett bra alternativ för dig som etablerat dig bland kunder men känner att ditt formspråk inte är optimalt. En re-design kan exempelvis innebära en uppfräschning av befintligt material, modernisering av din logotyp och/eller en komplettering med saknat material tillsammans med det befintliga i ett samlat format.

 

Furillo digital agency tjänster

Grafisk produktionsstudio för print, design och bild

Vi utvecklar designkoncept, logotyper och grafiska profiler för att stärka visuella identiteter. Furillo har en komplett produktionsstudio för print, design, illustrationer, bild & retuch, trycksaker, skyltar, vepor och mässmaterial, magasin och broschyrer
– allt du kan tänka dig att trycka helt enkelt.

Dessutom har vi en komplett fotostudio för foto och film och professionell fotograf på plats. Vid behov har vi även samarbeten med såväl copywriters, 3D-illustratörer och filmare.

 

Vi älskar att hjälpa människor. Och vi är stolta över att ge våra kunder en effektiv, högkvalitativ produkt. Oavsett om du behöver en mindre webbplats för marknadsföring, ett anpassat system, eller någonting däremellan,
så har vi kompetensen.